Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Smaller
Normal
Larger
Alaminos Longanisa
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Måltid
Huvudrätt
Kök
Filippinerna
Ingredienser
2,25
kg
grishals
0,75
kg
späck
2
msk
socker
1
msk
salt
1
msk
vinäger
1
tsk
salpeter
1
tsk
soja
1
msk
vitlök
fin hackad
1
msk
rom
1
msk
gurkmeja
svinfjälster
38/40 mm
Instruktioner
Lägg fjälstren i blöt över natten.
svinfjälster
Spola igenom fjälstren med kallt vatten när dom skall användas.
Lägg dem sedan i ljummet vatten.
Skär kött och späck i 2x2 cm strimlor.
2,25 kg grishals,
0,75 kg späck
Mal kött och späck med en 8 mm hålskiva.
Blanda alla ingredienser i en matberedare tills smeten binder samman.
Justera eventuellt färgen på korven genom att tillsätta mer gurkmeja.
2,25 kg grishals,
0,75 kg späck,
2 msk socker,
1 msk salt,
1 msk vinäger,
1 tsk salpeter,
1 tsk soja,
1 msk vitlök,
1 msk rom,
1 msk gurkmeja
Knyt eller snurra av korvar ungefär 5 cm långa.
svinfjälster
Anteckning
Ätes stekta med stekt ris.
Keyword
Asien, Filippinerna, Rom, Salpeter Gurkmeja