Go Back
Skriv ut
Smaller
Normal
Larger
Gloucestershire sausage
Skriv ut receptet
Förberedelser
1
timme
t
Tillagningstid
1
timme
t
Total tid
2
timmar
t
Måltid
Frukost
Kök
England
Ingredienser
1,8
kg
karré
0,7
kg
späck
0,5
kg
ströbröd
kan uteslutas
3
tsk
salt
2
tsk
salvia
torkad
1
tsk
timjan
torkad
1
tsk
mejram
torkad
1
tsk
svartpeppar
1
tsk
muskotblomma
mald
fårfjälster
Instruktioner
Lägg fjälstren i vatten över natten.
fårfjälster
Spola igenom dom med kallt vatten några gånger när dom skall användas.
Lägg dem sedan i ljummet vatten.
Strimla köttet i 2x2 cm strimlor.
1,8 kg karré,
0,7 kg späck
Mal köttet först med en grov hålskiva sedan med en fin (4mm)
Blanda alla ingredienser noggrant så att smeten binder samman.
1,8 kg karré,
0,5 kg ströbröd,
3 tsk salt,
2 tsk salvia,
1 tsk timjan,
1 tsk mejram,
1 tsk svartpeppar,
1 tsk muskotblomma,
fårfjälster,
0,7 kg späck
Fyll smeten i fårfjälster.