Lägg fjälstren i blött över natten.
svinfjälster
Spola igenom fjälstren me kallt vatten några gånger när dom skall användas.Lägg dem sedan i ljummet vatten. Skär4/4 delar av kött och späck i strimlor 2x2 cm.
2,4 kg kängurukött, 0,6 kg späck
Kör sojaprotein och vatten i en mixer i 60 sekunder. Tillsätt oljan och kör i 60 sekunder till.
30 g sojaprotein, 6 g svartpeppar
Tillsätt kryddor, ketchup och mjöl och blanda tillsammans.
2 dl tomatsås, 60 g salt, 2 g cayennepeppar, 20 g vitlök, 12 g basilika, 12 g oregano
Mal 3/4 delar av kött och späck med 6 mm hålskiva.
Skär resten av kött och späck i 5mm kuber.
Blanda alla ingredienser i en matberedare tills smeten binder samman.
6 g nitrit, 90 g vetemjöl
Sjud i 35 minuter kyl sedan i i iskallt vatten.